x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Tulcea:Un adolescent aflat la volan, a murit într-un accident pe care l-a produs pe DN 22

Tragedie în Tulcea:Un adolescent aflat la volan, a murit într-un accident pe care l-a produs pe DN 22

15 Noi 2017   •   14:43
Tragedie în Tulcea:Un adolescent aflat la volan, a murit într-un accident pe care l-a produs pe DN 22

 Un adolescent din oraşul Măcin a murit, iar alţi doi prieteni ai lui au fost răniţi uşor, în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de marţi spre miercuri pe DN 22, între localităţile Măcin şi Greci, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea. 

Minorul, în vârstă de 17 ani, care conducea un autoturism în care se mai aflau un alt adolescent de aceeaşi vârstă şi un tânăr de 20 de ani, a ieşit cu maşina de pe carosabil şi s-a răsturnat, a spus şeful de cabinet al comandantului IPJ Tulcea, Sorin Ţugui. 

''Lipsa experienţei în conducerea unui autovehicul, neadaptarea vitezei la condiţiile de noapte, precum şi denivelările din carosabil sunt cauzele producerii evenimentului în urma căruia şoferul a murit, iar ceilalţi doi pasageri au fost transportaţi cu răni uşoare la Spitalul orăşenesc Măcin'', a declarat pentru AGERPRES reprezentantul IPJ. 

În urma accidentului rutier, maşina a fost distrusă în proporţie de 100%, lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta intervenind pentru salvarea victimelor. 

''S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un SMURD şi opt subofiţeri'', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu. 

Conform IPJ, în momentul de faţă, nu există ''elementele unui furt de autoturism''. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, cercetările fiind în derulare. AGERPRES

×