x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie rutieră în Vrancea

Tragedie rutieră în Vrancea

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2024   •   09:59
Tragedie rutieră în Vrancea

Un bărbat a decedat şi altul a fost rănit, joi dimineaţa, pe DN2-E85, la Slobozia Bradului, după ce conducătorul unui autoturism ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Joi, 22 august, ora 5,31, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN2 - E85, la Slobozia Bradului a avut loc o coliziune între două autovehicule. Din primele cercetări efectuate la faţa locului rezultă că un bărbat, de 67 ani, care se deplasa pe direcţia Buzău - Focşani, într-o curbă uşoară la dreapta ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul primului conducător auto şi rănirea uşoară a pasagerului dreapta - faţă din autoutilitară", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, conducătorul auto al autoturismului a fost găsit în stop cardio-respirator şi i s-au aplicat manevrele de resuscitare, fără rezultat.

Pasagerul rănit din autoutilitara implicată în accident a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Unitatea Primiri Urgenţe Focşani pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit în cauză.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident politie mort ranit vrancea