x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la o stână din Dolj. Un bărbat a fost ucis în timpul sacrificării unui miel

Tragedie la o stână din Dolj. Un bărbat a fost ucis în timpul sacrificării unui miel

de Redacția Jurnalul    |    16 Apr 2023   •   11:20
Tragedie la o stână din Dolj. Un bărbat a fost ucis în timpul sacrificării unui miel

Un bărbat a fost ucis, sâmbătă, la o stână din Dolj, în timpul sacrificării unui miel. Autorul crimei a fost reținut de poliție.

Tragedia s-a produs de la o stână din comuna Bratovoești, județul Dolj. Se pare că victima a mers să cumpere un miel și i-a cerut ciobanului să sacrifice animalul pe loc. În timpul acțiunii, ciobanul l-ar fi înjunghiat din greșeală pe client, potrivit declarației soției victimei.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au constatat faptul că, un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit accidental cu cuţitul, în zona pieptului, pe un bărbat, de 45 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală unde, din păcate, a decedat ulterior.

La faţa locului au fost identificate mai multe persoane, printre care şi membri de familie ai bărbatului decedat, aceştia confirmându-le poliţistilor lipsa intenţiei în privinţa producerii leziunilor", a precizat IPJ Dolj. 

Însă primele concluzii ale poliției arată că ar fi de fapt vorba despre o crimă, astfel că ciobanul a fost reținut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă.

„Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, declarațiile fluctuante ale martorilor, precum și suspiciunile cu privire la împrejurările comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”, informează, duminică, IJP Dolj.

 

 

 

×
Subiecte în articol: crima stana dolg sacrificare miel