x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Vaslui: Un tânăr de 19 ani a murit într-un accident în Vaslui. Alte 8 persoane, printre care copii, rănite

Tragedie în Vaslui: Un tânăr de 19 ani a murit într-un accident în Vaslui. Alte 8 persoane, printre care copii, rănite

de Redacție Jurnalul    |    09 Iun 2024   •   08:49
Tragedie în Vaslui: Un tânăr de 19 ani a murit într-un accident în Vaslui. Alte 8 persoane, printre care copii, rănite
Sursa foto: Cony TV

Un tânăr de 19 ani a murit, duminică, într-un accident în județul Vaslui. Alte 8 persoane, printre care copii, sunt rănite.

Accidentul s-a produs pe DE 581, în localitatea Simila, comuna Zorleni, în dreptul unei pensiuni.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau nouă persoane (șapte persoane se aflau într-un autoturism, alte două fiind în cel de-al doilea autovehicul), între care și doi copii.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, două dintre victime fiind încarcerate, și în stare de inconștiență, un bărbat în vârstă de 19 ani aflându-se în stop cardiorespirator.

Victimele au fost descarcerate, concomitent fiind începute și manevrele de resuscitare.

O victimă în vârstă de 19 ani a fost resuscitată, aceasta a răspuns pozitiv manevrelor, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. După stabilizare, victima a fost transferată la un spital din Iași.

Cea de-a doua victimă descarcerată, un tânăr în vârstă de 19 ani, nu a răspuns pozitiv manevrelor pentru resuscitare, medicul fiind nevoit să declare decesul.

Celelalte șapte victime aflate în cel de-al doilea autoturism, au ieșit din mașină, însă au multiple traumatisme. Victimele cu vârste cuprinse între 7 și 24 ani au fost duse la Spitalului Municipal Bârlad.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident mortal vaslui