x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Momentul în care femeia din Arad este prinsă în uși și târâtă de tramvai. Mama îşi ţinea copilul aflat într-un scaun cu rotile

Momentul în care femeia din Arad este prinsă în uși și târâtă de tramvai. Mama îşi ţinea copilul aflat într-un scaun cu rotile

de Redacția Jurnalul    |    16 Aug 2023   •   14:15
Momentul în care femeia din Arad este prinsă în uși și târâtă de tramvai. Mama îşi ţinea copilul aflat într-un scaun cu rotile

O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să o dea jos din vagon pe fiica ei, imobilizată într-un scaun cu rotile.

Imagini în exclusivitate din tramvaiul în care femeia din Arad a murit ieri strivită au fost prezentate miercuri, la Antena 3 CNN.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care aceasta a încercat să coboare din tramvai cu un cărucior în care se afla fiica sa de 12 ani, cu dizabilităţi. Vatmanul nu ar fi observat-o și a plecat cu viteză din stație, iar mama a rămas cu mâna pe cărucior, prinsă între uși, apoi s-a dezechilibrat şi a ajuns sub roţile vagonului.

Femeia a fost prinsă în ușile închise ale tramvaiului, iar apoi a fost târâtă câțiva metri, până când ceilalți călători au dat alarma și l-au anunțat pe vatman că trebuie să oprească.

Anchetatorii din Arad au prima explicaţie pentru tragedie. Aceştia au ajuns la concluzia că vatmanul a avut martorul verde, cel care indica închiderea uşilor, aprins în bord, iar asta îi permitea plecarea. Acesta a greşit însă că nu s-a uitat şi în oglinzi. În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem, iar polițiștii continuă cercetările. 

Verificările se fac deocamdată in rem pentru ucidere din culpă. 

Vatmanul în vârstă de 31 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, iar datele preliminare au arătat că acesta nu consumase alcool. 

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: tramvai Arad femeie