x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei copii au fost răniți, după ce unul dintre ei a furat mașina familiei și a intrat într-un copac

Trei copii au fost răniți, după ce unul dintre ei a furat mașina familiei și a intrat într-un copac

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2024   •   08:20
Trei copii au fost răniți, după ce unul dintre ei a furat mașina familiei și a intrat într-un copac

Trei copii, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, au fost răniți, după ce unul dintre ei, în noaptea de joi spre vineri, a furat mașina familiei, pe care a condus-o pe DN 11A, în județul Vrancea, și a intrat într-un copac.

Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au fost sesizați în cursul nopții, în jurul orei 2.30, cu privire la producerea unui accident pe DN 11A, sensul de mers Adjud-Onești.

Polițiștii au stabilit că un minor de 16 ani, din municipiul Adjud, ar fi luat autoturismul aparținând familiei pe care l-a condus pe DN 11A, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un copac și s-a răsturnat.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a minorului care a condus autoturismul, precum și a altor doi minori, de 14 și 16 ani,

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furat masina copac