x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei femei rănite într-un accident cu trei autovehicule pe DN 2A, la Nicolae Bălcescu

Trei femei rănite într-un accident cu trei autovehicule pe DN 2A, la Nicolae Bălcescu

25 Iul 2019   •   11:57
Trei femei rănite într-un accident cu trei autovehicule pe DN 2A, la Nicolae Bălcescu

Trei persoane au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, în urma unui accident rutier petrecut joi dimineaţa, pe DN 2A, la marginea localităţii Nicolae Bălcescu, în care au fost implicate o autoutilitară şi două autoturisme, traficul rutier în zonă fiind blocat aproximativ o jumătate de oră.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, victimele, trei femei, au suferit traumatisme cranio-cerebrale, iar una dintre ele şi un traumatism lombar, fiind preluate de trei ambulanţe şi transportate la spital.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa au menţionat că accidentul a avut loc între localităţile Nicolae Bălcescu şi Mihail Kogălniceanu, cercetările la faţa locului fiind în derulare. Din primele date a reieşit este vorba despre o coliziune auto în lanţ, cauza probabilă fiind nepăstrarea distanţei de siguranţă între autovehicule.

Conform Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, după întreruperea circulaţiei timp de aproximativ 30 de minute, traficul rutier în zona producerii accidentului a fost reluat pe un fir, alternativ.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident constanta