x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei persoane accidentate grav, după ce maşina de teren în care se aflau s-a răsturnat

Trei persoane accidentate grav, după ce maşina de teren în care se aflau s-a răsturnat

23 Oct 2015   •   21:04
Trei persoane accidentate grav, după ce maşina de teren în care se aflau s-a răsturnat

Patru persoane au fost rănite, dintre care trei grav, vineri seară, într-un accident produs în apropierea localităţii Vâlcele din judeţul Cluj, după ce maşina în care se aflau a derapat, a intrat pe contrasens, iar apoi s-a răsturnat în decor.

'O sesizare a fost făcută la ora 18,43 despre un autoturism care a ieşit în decor pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. Autovehiculul se deplasa în direcţia localităţii Vâlcele şi probabil din cauza neadaptării la condiţiile de drum maşina a ieşit în decor pe partea stângă a direcţiei de mers şi s-a răsturnat', a declarat Daniel Graur, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

În autoturismul de teren răsturnat se aflau patru persoane cu vârste cuprinse între 40 şi 44 de ani. Conducătorul maşinii avea 41 de ani şi este din Câmpia Turzii.

Toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor 1 din Cluj, trei dintre ele fiind rănite grav. Poliţiştii clujeni vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. AGERPRES

×