x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TUPEU de smecher! A făcut derapaje în fața unui mall și a intrat într-un stâlp

TUPEU de smecher! A făcut derapaje în fața unui mall și a intrat într-un stâlp

12 Aug 2015   •   00:10
TUPEU de smecher! A făcut derapaje în fața unui mall și a intrat într-un stâlp
Sursa foto: actualmm.ro

Un accident de circulație s-a produs în marti seară în fața mall-ului din Baia Mare. Un tânăr circula cu un autoturism înmatriculat în Marea Britanie (cu volan pe dreapta, n.r.) dinspre strada Victoriei spre Bd Independenței din Baia Mare, informeaza actualmm.ro.

Din spusele martorilor se pare că acesta a încercat mai multe derapaje controlate în intersecția strada Victoriei-Bd Decebal, dar a pierdut controlul volanului, a rupt stâlpișorii și s-a oprit într-un stâlp. Mai mulți băimăreni care stăteau pe o banca din zona magazinului au tras o sperietură soră cu moartea, când au văzut bolidul că vine amenințător spre ei. Noroc că s-a oprit în stâlp și nimeni nu a fost rănit. Polițiștii sunt la fața locului.

Polițiștii băimăreni l-au legitimat pe conducătorul auto și l-au testat cu aparatul etilotest. Așa au descoperit că tânărul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Etilotestul a indicat 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. El va fi condus la spital pentru a i se preleva probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 


accident la mall baia mare

×