x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un alpinist utilitar a decedat după ce a căzut de la etajul 10

Un alpinist utilitar a decedat după ce a căzut de la etajul 10

09 Mai 2018   •   18:32
Un alpinist utilitar a decedat după ce a căzut de la etajul 10

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, alpinist utilitar, şi-a pierdut viaţa, miercuri, după ce a căzut de la etajul zece al unui bloc de locuinţe, unde demonta pe exterior un panou publicitar. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca, un apelant la numărul unic 112 a anunţat faptul că un bărbat a căzut de la nivelul etajului zece al unui bloc de pe strada Corneliu Coposu, din Oradea. 

"La faţa locului a fost mobilizat echipajul de terapie mobilă urgentă al SMURD Oradea, însă din păcate pentru victima găsită pe trotuar, nu s-a mai putut face nimic. Medicul echipajului a constatat decesul acestuia" a declarat, pentru AGERPRES, Camelia Roşca. 

Ulterior, la faţa locului a fost mobilizată şi autospeciala cu scară de lucru la înălţime, pompierii acţionând pentru demontarea panoului publicitar la care lucra alpinistul şi îndepărtarea riscului ca acesta să se prăbuşească. La locul producerii tragediei au ajuns şi poliţiştii şi criminaliştii care au început o anchetă în acest caz. 

"Poliţiştii de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs nefericitul incident. De asemenea, au fost sesizaţi şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă. Cauza exactă a morţii urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei", a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. AGERPRES

×