x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat care a amenințat un polițist cu toporul, împușcat în picior

Un bărbat care a amenințat un polițist cu toporul, împușcat în picior

11 Noi 2017   •   16:00
Un bărbat care a amenințat un polițist cu toporul, împușcat în picior

Un scandal care a izbucnit vineri seara într-o familie din localitatea Răstoaca, județul Vrancea, a fost stopat cu focuri de armă, după ce bărbatul care a pornit conflictul a încercat să atace un polițist cu toporul. Omul legii a folosit arma din dotare și l-a împușcat în picior pe agresor.

Bărbatul de 33 de ani, din Răstoaca, a devenit agresiv în momentul în care polițistul a încercat să aplaneze conflictul izbucnit în familie. Somat de polițiștii solicitați prin numărul de urgență 112, scandalagiul a continuat să fie agresiv, astfel încât unul dintre agenți a folosit arma.

„Polițiștii secției 6 Nănești au fost solicitați să intervină la un scandal în familie în comuna Răstoaca. Apelul s-a făcut prin numărul 112. Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar una dintre persoanele implicate, un bărbat de 33 de ani din localitate, a amenințat unul dintre polițiști cu un topor. Deoarece nu s-a oprit la somația polițiștilor, s-a făcut uz de armă”, a declarat agentul principal Paula Enache din cadrul biroului de presă al IPJ Vrancea.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Bărbatul care a fost împușcat a fost internat la Spitalul Județean din Focșani, dar viața sa nu este pusă în primejdie.

Când starea de sănătate îi va permite, acesta va fi audiat și riscă dosar penal pentru ultraj.

×