x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un barbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit, de creanga unui copac pe care l-a tăiat

Un barbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit, de creanga unui copac pe care l-a tăiat

04 Oct 2019   •   16:55
Un barbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit, de creanga unui copac pe care l-a tăiat

Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Timiş, a murit, vineri, după ce a fost lovit, de creanga unui copac pe care chiar el o tăiase, acesta fiind angajat ca drujbist la o societate comercială, accidentul având loc în apropierea satului Ştinăpari, din judeţul Caraş-Severin.

"Poliţia oraşului Moldova Nouă a fost sesizată, cu puţin timp înainte de orele prânzului, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost lovit în zona capului de o creangă, pe un drum forestier din apropierea satului Ştinăpari şi este posibil să fie decedat. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că bărbatul de 40 de ani din judeţul Timiş ar desfăşurat activităţi de exploatare forestieră, împreună cu alte persoane, fiind angajat ca drujbist la o societate comercială care exploata material lemnos în zona respectivă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Bărbatul în cauză a fost lovit accidental de creanga unui copac pe care îl tăiase, în urma accidentului acesta decedând. Cadavrul bărbatului a fost transportat, mai apoi, la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, mai precizează sursa citată. AGERPRES

×