x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un cântăreț a fost înjunghiat în parcarea unui mall din Arad de un interlop!

Un cântăreț a fost înjunghiat în parcarea unui mall din Arad de un interlop!

17 Iul 2017   •   07:56
Un cântăreț a fost înjunghiat în parcarea unui mall din Arad de un interlop!
Sursa foto: aradon.ro

Un cântăreț de manele din Arad a fost înjunghiat , duminică dimineață, în parcarea mall-ului Atrium din oraș. El a avut o altercație cu un interlop local într-o sală de jocuri de noroc din incinta complexului comercial. Victima este grav rănită fiind supusă unei intervenții chirurgicale. Protagoniștii: cântărețul de manele Ioan Dinescu și interlopul Vesa Daniel Florin, în vârstă de 45 de ani, acesta din urmă înjunghiindu-l pe cântăreț.

Cei doi s-au luat la palme din cauza unui “pot norocos”. Potrivit unor martori, cântărețul a jucat la un aparat de poker în jur de o mie de euro, așteptând să prindă marele câștig. Interlopul Vesa l-ar fi “ochit” pe Ioan Dinescu, după ce a văzut că a jucat o mie de euro la aparat, așa că s-a dus el să pună mâna pe “potul” ce urma să vină. L-ar fi înlăturat pe Ioan Dinescu de la aparat cu câteva palme. Agentul de pază a intervenit și i-a condus pe amândoi în parcarea mall-ului. Acolo, Vesa a scos un briceag și l-a înjunghiat pe cântăreț. Agentul de pază a intervenit, fiind și el rănit superficial în zona spatelui. 

Cântărețul a fost transportat la Spitalul Județean Arad și a intrat direct în operație, informeaza Aradon.ro.

Vesa Daniel Florin a fost prins de polițiștii arădeni. “În urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost depistat autorul și anunțat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, a declarant agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. Urmează ca Vesa Daniel Florin să fie audiat și să se stabilească și încadrarea juridică a faptei.

×