x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un fost club Playboy plutitor a acostat în Constanța

Un fost club Playboy plutitor a acostat în Constanța

23 Oct 2017   •   11:26
Un fost club Playboy plutitor a acostat în Constanța

Golden Iris a fost comandată și gândită de Hugh Hefner să fie un adevărat club Playboy plutitor. Construită în 1975 pe unul din șantierele navale daneze, nava este acum folosită pentru croaziere.

Timp de 13 ore, duminică, 22 octombrie, nava de croazieră Golden Iris a acostat în Portul Constanța. Are la bord aproximativ 1.300 de persoane, 900 dintre aceștia fiind turiști care au vizitat principalele zone de atracție ale orașului Constanța.

În anul 1975, Hugh Hefner, fondatorul Playboy s-a implicat personal în proiectarea a două nave de croazieră care trebuiau să fie cluburi Playboy plutitoare. Nava are o lungime de aproximativ 164 de metri și o lățime de 23 de metri, fiind construită pe șantierul naval Burmeister & Wain din Copenhaga.

Cu toate acestea, fondatorul Playboy le-a vândut chiar în timpul construirii către Cunard Line din Marea Britanie, fiind folosită ca navă de croazieră. Nava de croazieră este dotată cu cabine interioare și exterioare, cluburi de noapte, sală de jocuri, terase exterioare, jacuzzi, spa, piscină și multe alte facilități situate pe cele 8 punți.

Golden Iris a intrat duminică dimineața, în jurul orei 6.00, în Portul Constanța și a plecat seara, în jurul orei 19.45 cu destinația Varna, Bulgaria. Din anul 2009 Golden iris este în proprietatea Mano Maritime.

×