x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un gălățean este cercetat penal după ce a atacat doi câini din rasa ciobănesc caucazian, pe unul l-a ucis

Un gălățean este cercetat penal după ce a atacat doi câini din rasa ciobănesc caucazian, pe unul l-a ucis

03 Noi 2022   •   19:14
Un gălățean este cercetat penal după ce a atacat doi câini din rasa ciobănesc caucazian, pe unul l-a ucis

Un bărbat din satul Foltești, județul Galați, este cercetat penal după ce, nervos că doi câini din rasa ciobănesc caucazian i-au atacat oile, a atacat patrupedele, iar un câine a fost ucis.

Potrivit Poliției Galați, Secția 5 Poliție Rurală Rădești a fost sesizată de o femeie de 46 ani, din satul Foltești, județul Galați, cu privire la faptul că un consătean a lovit de mai multe ori cu un cuțit doi câini ai săi, din rasa ciobănesc caucazian, în urma cărora unul dintre aceștia a fost ucis.

La scurt timp după sesizare polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Galați s-au deplasat la fața locului și au constatat că, în timp ce se afla în extravilanul localității de domiciliu, în apropierea unei stâni de oi, care aparține reclamantei, bărbatul a înjunghiat cu un cuțit cu lamă de 14 cm, două exemplare metise ale rasei ciobănesc caucazian.

Unul dintre câini a fost ucis, iar celalalt a suferit o plagă înjunghiată în zona toracelui.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept și rănirea cu intenție a animalelor, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

Bărbatul de 39 ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, unde s-a dispus luărea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: caine ucis