x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un mort şi un rănit grav în urma unui accident rutier produs pe E85, în localitatea Dumbrăveni

Un mort şi un rănit grav în urma unui accident rutier produs pe E85, în localitatea Dumbrăveni

09 Noi 2018   •   11:02
Un mort şi un rănit grav în urma unui accident rutier produs pe E85, în localitatea Dumbrăveni

O tânără în vârstă de 21 de ani a murit în urma unui accident rutier produs, în noaptea de joi spre vineri, pe DN2 - E85, în localitatea Dumbrăveni, după ce şoferul maşinii în care se afla a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un podeţ, iar apoi în gardul unui imobil, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

Conducătorul auto a ajuns în stare de inconştienţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă "SF. Pantelimon" din Focşani. 

"La data de 09.11.2018, orele 00,30, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 - E85, în localitatea Dumbrăveni, km 164, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un podeţ şi apoi cu un gard al unei locuinţe. A rezultat decesul pasagerei din dreapta - faţă, o tânără, în vârstă de 21 de ani, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău şi rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Focşani în stare de inconştienţă", a precizat IPJ Vrancea. 

Şoferul, vinovat de producerea accidentului, a fost internat în secţia de Terapie Intensivă a spitalului din Focşani. 

Bărbatului i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident mortal dumbraveni