x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer prins beat la volan a sunat la 112 să îi reclame pe polițiștii care l-au oprit în trafic

Un șofer prins beat la volan a sunat la 112 să îi reclame pe polițiștii care l-au oprit în trafic

03 Feb 2022   •   20:32
Un șofer prins beat la volan a sunat la 112 să îi reclame pe polițiștii care l-au oprit în trafic

Prins beat la volan, după o urmărire de mai multe minute, un șofer din județul Vrancea a sunat la 112 să îi reclame pe polițiști.

 Acesta a spus că mașina i-a fost oprită fără drept și a cerut autoplatforma să-i fie dus autoturismul acasă.

Polițiștii din Golești, județul Vrancea, au observat, miercuri, că la o trecere de pietoni de pe DN2 E85, lângă o școală, un șofer nu dădea prioritate unor pietoni. Polițiștii au încercat să oprească mașina, dar șoferul și-a continuat drumul pe DN2 E 85, către satul Bizighești, din comuna Garoafa, apoi către satul Ciușlea, pe Drumul Județean 205 E.

Mașina a fost blocată apoi de poliție la intrarea pe barajul peste albia râului Siret, în satul Ciușlea, din comuna Garoafa.

Polițiștii au imobilizat mașina și au scos șoferul. Bărbatul de 60 de ani, din comuna Soveja, mirosea a alcool, susțin cei de la IPJ Vrancea. Testat cu etilotestul, a rezultat 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost informat că nu mai are dreptul să conducă, însă, după ce a plecat de la poliție, a sunat la 112 și a sesizat că polițiștii i-au imobilizat mașina fără drept și vrea o autoplatformă pentru a transporta autoturismul până acasă.

A fost amendat pentru apelarea nejustificată a 112 și i s-a suspendat dreptul de a conduce.

×