x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un TIR a făcut prăpăd pe o șosea din Giurgiu. 4 mașini făcute praf, 2 răniți și curtea unei care, distrusă

Un TIR a făcut prăpăd pe o șosea din Giurgiu. 4 mașini făcute praf, 2 răniți și curtea unei care, distrusă

13 Noi 2017   •   15:05
Un TIR a făcut prăpăd pe o șosea din Giurgiu. 4 mașini făcute praf, 2 răniți și curtea unei care, distrusă

Şoferul unui tir care se deplasa pe DN 61, în satul Zădăriciu, judeţul Giurgiu, a pierdut controlul volanului, a acroşat patru maşini staţionate în afara părţii carosabile, a rănit doi oameni şi s-a oprit într-o casă, conform şefului Poliţiei Rutiere Giurgiu, Marian Popescu. 

"Poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pe DN 61, în localitatea Zădăriciu (comuna Vânătorii Mici), după ce şoferul unui tir care se deplasa spre municipiul Giurgiu a pierdut controlul volanului şi a acroşat patru maşini staţionate în afara părţii carosabile într-una dintre ele aflându-se un bărbat în vârstă de 48 de ani şi o femeie în vârstă de 47 de ani, care au fost încarceraţi", a declarat Marian Popescu. 

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, un modul de descarcerare de la Garda de intervenţie Roata de Jos, un echipaj SMURD şi două ambulanţe ale SJA Giurgiu. 

"În urma coliziunii, au rezultat două victime încarcerate (...)Victimele au fost extrase şi predate echipajelor de la ambulanţe, un bărbat de 48 de ani fiind transportat la Spitalul Municipal Bucureşti şi o femeie în vârstă de 47 de ani, la Spitalul Floreasca", declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ. 

Conform surselor citate, "este posibil ca pierderea controlului volanului să se se fi produs pe fondul unor afecţiuni medicale". El a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru recoltarea probelor biologice şi pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă. AGERPRES

×