x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un traficant german de cocaină și marijuana a fost prins la Constanța. El venise la malul mării pentru relaxare și distracție.

Un traficant german de cocaină și marijuana a fost prins la Constanța. El venise la malul mării pentru relaxare și distracție.

22 Feb 2019   •   13:40
Un traficant german de cocaină și marijuana a fost prins la Constanța. El venise la malul mării pentru relaxare și distracție.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Imigrări Constanța, la data de 21 februarie a.c., au depistat un bărbat, Samaei Darjus Tunay, în vârstă de 27 de ani, cetățean german, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane.Acesta este cercetat pentru trafic de cocaină și marijuana. Potrivit ultimelor informații traficantul se afla pe teritoriul României de câteva luni. El a fost "săltat" de pe stradă, din zona Autogării Sud a municipiului Constanța (adică zona gară – n.r.). El a declarat polițiștilor că se afla la malul mării pentru relaxare și distracție.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii români au beneficiat de date şi informaţii suplimentare oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. www.replicaonline.ro

×
Subiecte în articol: traficant droguri constanta