x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Universal Exhibition Group prezintă expoziția „OUR BODY: Universul Interior” în premieră la Constanța

Universal Exhibition Group prezintă expoziția „OUR BODY: Universul Interior” în premieră la Constanța

14 Iul 2017   •   20:20
Universal Exhibition Group prezintă expoziția „OUR BODY: Universul Interior” în premieră la Constanța

Suntem ceea ce mâncăm, bem și respirăm. Și nimic nu o demonstrează mai bine decât expoziția „ După ce-a traversat peste 30 de țări și a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” își deschide porțile la City Park Mall Constanța, in parcarea VIP nivel -1 Nord, de pe 15 iulie până pe 15 octombrie 2017. Expoziția își continuă astfel turneul în România, după patru luni la Cluj Napoca, în 2015, unde a înregistrat peste 29 000 de vizitatori, și trei luni la Timișoara, cu 26 000 vizitatori.

 

Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților. Organizatorii și-au propus să implice atât școlile locale, profesorii, dar și unitățile medicale în demersul lor de a promova cele mai bune practici pentru o viață sănătoasă, dar și de a crește interesul tinerilor pentru profesiile medicale. „OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de City Park Mall Constanța, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00. Biletele vor putea fi cumpărate începând de mâine, 15 iulie, de la intrarea în expoziție sau din rețeaua Eventim. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

 

Turiștii și constănțenii vor descoperi, într-o manieră educativă unică, fascinantul univers interior al corpului uman și modul în care funcționează, cu ajutorul a peste 200 de exponate - corpuri umane reale și secțiuni. Un eveniment produs de Universal Exhibition Group și organizat de Events în colaborare cu City Park Mall Constanța. Vizitatorii vor porni într-o călătorie extraordinară în interiorul organismului uman, descoperind misterele anatomiei și fiziologiei cu ajutorul a peste 200 de exponate - corpuri umane reale și secțiuni. Printr-un proces de impregnare polimerică (tratare cu cauciuc siliconic lichid), țesuturile sunt conservate la nivel microscopic, permițând vizitatorilor să vadă direct cât de uimitor funcționează organismul uman, și felul în care maladiile și obiceiurile nesănătoase solicită funcțiile corpului.

 

Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene. Prezentând comparativ țesuturi, organe sau celule sănătoase și variantele lor afectate de diverse boli, expoziția oferă celor ce-i trec pragul șansa de a vizualiza și de a înțelege mai bine condiții medicale frecvent întâlnite (cancer renal, accident vascular cerebral, cancer pulmonar etc).

 

 

×