x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: DN24 A, blocat pe un sens, după ce un TIR încărcat cu obiecte de uz casnic s-a răsturnat

Vaslui: DN24 A, blocat pe un sens, după ce un TIR încărcat cu obiecte de uz casnic s-a răsturnat

23 Noi 2016   •   16:13
Vaslui: DN24 A, blocat pe un sens, după ce un TIR încărcat cu obiecte de uz casnic s-a răsturnat
Sursa foto: Foto: vremeanoua.ro

Circulaţia pe DN 24A, dinspre Crasna spre Vaslui, se desfăşoară pe un singur sens de mers, după ce un TIR încărcat cu obiecte sanitare şi de uz casnic s-a răsturnat, ocupând o parte din partea carosabilă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, accidentul s-a petrecut din cauza unor defecţiuni la roţile din spate ale autotrenului. 

'Este vorba despre un TIR care a avut o defecţiune la roţile din spate şi s-a răsturnat parţial pe partea carosabilă, un sfert din banda de circulaţie fiind blocată. Se aşteaptă o macara care să-l ridice, iar poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi dirijează traficul, care se desfăşoară pe un singur fir', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David. 

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a elimina orice pericol, în caz de scurgere a combustibilului din rezervorul TIR-ului.

×