x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui - Isterie, confuzie și pile în cazul unui ”mort viu”

Vaslui - Isterie, confuzie și pile în cazul unui ”mort viu”

12 Mai 2017   •   21:00
Vaslui - Isterie, confuzie și pile în cazul unui ”mort viu”
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Fiicei unui bărbat decedat, din satul vasluian Vovrieşti, li s-a pãrut cã în timpul priveghiului acesta ar fi miscat un deget. 

Una din femei a iesit repede afarã, a pus mâna pe o oglindã si i-a asezat-o mortului în fatã. Ca printr-o minune, obiectul a aburit, evident pentru că în casă era mult mai cald decât afară. Speriatã, dar si cu speranta cã tatãl ei ar fi viu, femeia a sunat de urgentã la Ambulantã, pentru a cere ajutor din partea specialistilor. 

Pentru cã li s-a pãrut ceva incredibil, dar si pentru cã stiau cã bãtrânul era mort, cadrele medicale au refuzat sã batã aproape 50 de kilometri de pomanã. Femeia nu s-a lãsat cu una cu douã si printr-o pilã avutã la Bucuresti, a ajuns cu telefonul tocmai la sefii cei mari ai Ambulantei. 

Acestia au fãcut presiuni la nivelul SAJ Vaslui, astfel cã la Vovriesti s-a deplasat chiar directorul medical al Serviciului de Ambulantã Vaslui, dr. Ana Ungureanu. Ajunsã la fata locului, aceasta a dezbrãcat mortul, a fãcut toate consultatiile posibile si imposibile, iar concluzia a fost una singurã: mortul era mort de-a binelea!

Sursa: vremeanoua.ro

×