x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: Patru persoane rănite, în urma unui accident de circulaţie

Vaslui: Patru persoane rănite, în urma unui accident de circulaţie

20 Mai 2016   •   17:13
Vaslui: Patru persoane rănite, în urma unui accident de circulaţie

Patru persoane au fost rănite şi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în urma unui accident de circulaţie petrecut la intrarea în municipiul Vaslui.

'Un conducător auto în vârstă de 39 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe strada Şoseaua Naţionala din municipiul Vaslui, din direcţia Muntenii de Sus spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, fără a se asigura corespunzător, a efectuat manevra de întoarcere pe marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat coliziune cu o autoutilitară. Din accident a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, cei doi conducători auto şi două persoane din autoturism', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.

Cele mai grave răni le-a suferit şoferul autoturismului, care a fost transferat la un spital din Iaşi cu diagnosticul de fractură de bază de craniu. Celelalte trei persoane au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi policontuzii. Conducătorii celor două autovehicule au fost testaţi pentru consumul de alcool, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident rutier in vaslui