x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: Zeci de protestatari s-au adunat în Piaţa Civică şi au lansat lampioane

Vaslui: Zeci de protestatari s-au adunat în Piaţa Civică şi au lansat lampioane

06 Feb 2017   •   20:43
Vaslui: Zeci de protestatari s-au adunat în Piaţa Civică şi au lansat lampioane
Sursa foto: Foto: vremeanoua.ro

Câteva zeci de cetăţeni s-au adunat, luni seara, în Piaţa Centrului Civic din Vaslui, unde au protestat paşnic şi au lansat lampioane, în semn de bucurie faţă de abrogarea OUG nr. 13/2017, de modificare a Codurilor penale.

În debutul acţiunii, organizatorii au dat citire Proclamaţiei de la Timişoara, manifest prezentat de protestatarii din oraşul de pe Bega.

Vasluienii, care au participat la protest în număr mult mai mic faţă de zilele trecute, au afişat pancarte cu mesaje împotriva PSD şi a Guvernului Grindeanu. 'Plecat-am nouă din Vaslui şi cu sergentul zece, Să-i luăm pe Dragnea şi pe-ai lui, ca să-i băgăm la rece!', 'Nu stăm în casă, Dragnea nu ne lasă!', 'Urlu! România este înjunghiată mişeleşte!', 'Jos corupţia!' sau 'Demisia!' au fost câteva dintre mesajele manifestanţilor.

'Protestatarii nu vor să vă ia creşterile de pensii, ci vor să nu se mai dea legi care favorizează corupţia! Guvernul acesta mituieşte lumea şi apoi dă pe ascuns ordonanţe, ca să poată fura în linişte', a spus unul dintre organizatorii protestului.

Participanţii la protest au anunţat că intenţionează să fie prezenţi în piaţă şi zilele următoare. AGERPRES

×