x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Accident feroviar în Prahova; tren Interregio, avariat

VIDEO - Accident feroviar în Prahova; tren Interregio, avariat

20 Ian 2017   •   15:59
VIDEO - Accident feroviar în Prahova; tren Interregio, avariat

Un tren Interregio care circula pe ruta Bucureşti - Târgu Mureş a fost avariat, vineri, într-un accident care a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată, garnitura fiind staţionată la Buşteni până la sosirea unei alte locomotive care o va prelua. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, din primele date a rezultat că şoferul unui autoturism nu ar fi observat semnalele acustice şi luminoase la o trecere la nivel cu calea ferată neprevăzută cu barieră şi a încercat să traverseze linia, maşina fiind lovită de tren. 

În urma impactului, şoferul maşinii a fost rănit uşor, el refuzând să fie transportat la spital, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae. 

Potrivit acesteia, trenul Interregio 1645 Bucureşti - Târgu Mureş este staţionat la Buşteni, în condiţiile în care locomotiva a fost avariată, la faţa locului fiind aşteptată o altă locomotivă de la Sinaia care va prelua garnitura.

Sursa - AGERPRES

×