x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Imagini şocante pe o stradă din Piteşti. Un tânăr a lovit cu maşina un bărbat cu care a avut o altercaţie în trafic

VIDEO - Imagini şocante pe o stradă din Piteşti. Un tânăr a lovit cu maşina un bărbat cu care a avut o altercaţie în trafic

25 Ian 2016   •   16:19
VIDEO - Imagini şocante pe o stradă din Piteşti. Un tânăr a lovit cu maşina un bărbat cu care a avut o altercaţie în trafic

Un tânăr în vârstă de 19 ani, elev la un liceu din Piteşti, este audiat luni de poliţişti după ce a accidentat cu maşina un bărbat cu care a avut o altercaţie în trafic.

Incidentul s-a produs în zona centrală a municipiului Piteşti şi a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În imagini se vede cum două autoturisme opresc paralel pe o stradă secundară şi între şoferi are loc o discuţie. Ulterior, unul dintre bărbaţi a parcat la o oarecare distanţă, a revenit la maşina celuilalt şi a continuat discuţia, apoi a lovit capota cu pumnul şi s-a îndepărtat.

În timp ce mergea spre autoturismul său, bărbatul a fost lovit de maşina celuilalt şofer, care a demarat în trombă. Potrivit unor surse judiciare, victima are 47 de ani.

După incident, bărbatul accidentat a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, iar tânărul de 19 ani a fost identificat ulterior şi condus la audieri.

El este cercetat pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului, încadrarea juridică urmând să fie definitivată în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei.

×