x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1 / Mihaela şi Dani la 'Neatza Îndrăgostiţilor

Antena 1 / Mihaela şi Dani la 'Neatza Îndrăgostiţilor

de Adriana V. Paduraru    |    12 Feb 2009   •   00:00
Antena 1 / Mihaela şi Dani la 'Neatza Îndrăgostiţilor

Sub sloganul consacrat de Mircea Radu – Iubiţi-vă mult! – Antena 1 dă startul unui week-end special prilejuit de Ziua Îndrăgostiţilor. Petrecerea începe vineri seară cu un episod special din Fetele marinalului, continuă sâmbătă cu o ediţie-surpriză 'Neatza Îndrăgostiţilor şi se încheie cu un film de excepţie: Memoriile unei gheişe.



Antena 1 sărbătoreşte pentru telespectatorii săi şi Valentine's Day, şi Dragobetele, şi orice zi în care dragostea şi înţelegerea sunt cuvintele de ordine. Cu prilejul Zilei Îndrăgostiţilor din acest an, conducerea postului tv a decis ca toţi prezentatorii şi prezentatoarele care au statutul de celibatar să-şi "regleze" cu "acte în regulă" această "problemă". "Ultimatumul" îi vizează inclusiv pe Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil. Deznodământul acestei situaţii îl veţi afla numai dacă urmăriţi sâmbătă, de la ora 17:00, show-ul "'Neatza Îndrăgostiţilor".

ÎNTRECERE
Să sărbătorim sau nu Valentine's Day? Aceasta este întrebarea pe care Răzvan şi Dani o vor dezbate în cadrul emisiunii, a cărei invitată de onoare va fi Mihaela Rădulescu. 'Neatza Îndrăgostiţilor va aduce în faţa telespectatorilor echipa fetelor, alcătuită din Oana Zăvoranu, Anna Lesko, Roxy, Viorica din Clejani, Anda Adam, care va susţine că această sărbătoare trebuie să fie veşnică, şi echipa băieţilor (Pepe, Liviu Vârciu, Ioniţă din Clejani, Jean Paler, Mihai Mărgineanu), care, dimpotrivă, crede că această zi trebuie să fie interzisă. Cinci probe vor hotărî destinul Valentine's Day. Asul din mânecă al echipei fetelor va fi Mihaela Rădulescu, dar şi puştile de paintball cu care au fost înzestrate de producătorii emisiunii. Şi Daniela Crudu va avea un rol special în această emisiune, şi anume rolul de… amantă, dar numai pentru o parte dintre bărbaţii prezenţi în platoul – Liviu Vârciu a fost iertat, pentru că se căsătoreşte tocmai de Ziua Îndrăgostiţilor, iar "şansele ca Jean Paler să fie prins în pat cu Daniela sunt egale cu zero", aşa cum declară cu umor Răzvan Simion. Fără vreo legătură însă cu statutul ei de "amantă" din cadrul show-ului "'Neatza indrăgostiţilor", Daniela Crudu şi-a "rătăcit" hainele de prezentare cu doar două ore înainte de începerea emisiunii. Cum timp pentru a-şi procura o nouă ţinută nu era, Daniela risca să nu apară în show. Soluţia salvatoare a venit însă de la Mihaela Rădulescu  care i-a împrumutat pentru filmare o ţinută din propria ei garderobă.

MEMORIILE UNEI GHEIŞE
Antena 1 va difuza pelicula "Memoriile unei gheişe". Astfel, telespectatorii vor urmări sâmbătă, de la ora 20:30, un film catalogat de critici drept "o bijuterie cinematografică". Pelicula, care a obţinut în 2006 trei premii Oscar, trei premii BAFTA şi un Glob de Aur, prezintă viaţa lui Chiyo, o fetiţă de 9 ani care ajunge în fascinanta lume a gheişelor. Luată sub aripa ocrotitoare a lui Mameha, Chiyo devine una dintre cele mai apreciate gheişe din Japonia secolului trecut.

"Fetele Marinarului", episod special

Cu doar câteva ore înaintea Zilei Îndrăgostiţilor, adică mâine, de la 20:30, An-tena 1 a programat pentru fanii serialului "Fetele Mariarului", un episod special în care dragostea se întâlneşte la tot pasul. Ajunsă în România, Jamila (Corina Moise), personajul principal al telenovelei, porneşte în căutarea rădăcinilor lui Amza Trifan (Şerban Ionescu), tatăl ei, însă pe drum, spre marea ei surprindere, întâlneşte iubirea, lucru care îi va schimba viaţa. Şi sentimentele lui Iris (Cristina Călin) pentru Călin (Cristian Popa) vor înflori şi vor deveni imposibil de ignorat. Aşa că fiţi pe fază pentru a afla de cine se îndrăgosteşte Jamila şi ce anume îi mărturiseşte Călin lui Iris. (Oana-Maria Bâltoc)

×
Subiecte în articol: mass-media indragostitilor