x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Senzaţional: "Prietenu' poporului" a dat ţeapă

Senzaţional: "Prietenu' poporului" a dat ţeapă

de Toma Roman Jr    |    28 Oct 2010   •   00:00
Senzaţional: "Prietenu' poporului" a dat ţeapă
Sursa foto: /Jurnalul Naţional

Abia aşteptam seara de 27 octombrie să-l văd pe Dan Diaconescu maimuţărindu-se live la Sala Palatului, alături de Vali Vijelie, Jean de la Craiova şi alte personalităţi din elita neamului.

Am plecat plin de avânt spre spectacolul "Dan Diaconescu la Palat", în care şobolănelul neliştit şi prezindenţiabil cazaciok într-o şuşanea cu miros electoral. Mi s-a rupt inima de dezamăgire când am văzut că patronul OTV mi-a oferit, de fapt, scuzaţi expresia, un căcat la palat. Sala Palatului avea toate luminile stinse.

Pe o latură, am găsit un portar terorizat de câţiva cetăţeni. I se spunea: "Vrem banii înapoi, io-te biletele! Am dat cinci sute de mii!". Omul încerca să scape, săracul, încercând să le explice că nu el le-a vândut biletele şi că pot încerca să-şi recupereze banii de la casieriile de unde le-au luat. O doamnă moldovenească îi reproşa că a batut atâta drum să-l vadă "pi domnu' Dănuţ", care i-al de unde nu-i.

Misterul s-a lămurit oarecum atunci când paznicul a adus un afiş mirosind a proaspăt tipărit, din care rezulta că tărăşenia s-a mutat pe 20 noiembrie, când gloriosul şef al "Partidului Poporului" va lansa şi şampania Dan Diaconescu.

Pe drum spre casă, m-a năpădit speranţa că va fi poate haios şi pe 20 noiembrie. În buna tradiţie a şuşanelelor atunci probabil se va dovedi  că şampania e de fapt un compot de ciuperci amestecat cu salam şi în locul rapsodului Nicolae Furdui Iancu o să apară Gabriel Fătu cu nişte izmene în cap, să ne facă să râdem. Apoi, în calitate de surpriză maximă, chiar în locul lui Dan Diaconescu o să vină craniul Elodiei, care o să ne cânte manele.

×
Subiecte în articol: observator