x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 136 de kilometri la oră pe Bulevardul Lascăr Catargiu

136 de kilometri la oră pe Bulevardul Lascăr Catargiu

23 Aug 2010   •   00:00

Un şofer bucureştean a fost prins, în weekend, circulând cu o viteză de 136 de kilometri la oră pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală, astfel că poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere pentru trei luni şi i-au dat amendă de 540 de lei.

Mihai D. (43 de ani), din Bucureşti, a fost sesizat de radar în timp ce conducea, sâmbătă, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, cu 136 de kilometri la oră, se arată într-un comunicat de presă  al Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Poliţiştii l-au oprit pe bărbat în trafic şi i-au suspendat permisul de conducere pentru trei luni. El a primit şi amendă de 540 de lei.

Potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră, aproape 60 de permise de conducere şi 16 certificate de înmatriculae au fost reţinute, în acest weekend, de către poliţişti.

Şase dintre conducătorii auto au fost prinşi circulând cu peste 50 de kilometri la oră, iar aproape zece au fost depistaţi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, în weekendul trecut, poliţiştii rutieri au constatat peste 1.300 de nereguli la regimul circulaţiei, dintre care aproape 900 pentru viteză. 

×
Subiecte în articol: trafic