x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 3 din 10 români, dispuși să plătească mai mult pentru vacanțe în țară, dacă sunt condiții de 5 stele

3 din 10 români, dispuși să plătească mai mult pentru vacanțe în țară, dacă sunt condiții de 5 stele

28 Sep 2021   •   19:57
3 din 10 români, dispuși să plătească mai mult pentru vacanțe în țară, dacă sunt condiții de 5 stele

Jumătate dintre români își doresc condiții de cinci stele în țară, iar trei din zece români ar fi dispuși să plătească mai mult pentru o vacanță în România dacă ar fi disponibile servicii de calitate, potrivit unui studiu.

Pentru 44% dintre români sunt importante condițiile de 5 stele pe piața națională, iar un procent de 49% dintre aceștia își doresc piscină și SPA în hotelurile din țară, precum și spații comerciale (36%), arată un studiu realizat la cererea Nordis Group.

Cercetarea arată că trei din zece români ar fi dispuși să plătească mai mult pentru o vacanță în România atât timp cât e îndeplinită condiția de a avea parte de servicii superioare și de facilități de 5 stele. Dintre românii cu venituri mai mari, 50% susțin că sunt interesați să petreacă o vacanță în România într-o locație de 5 stele. În rândul femeilor, procentul ajunge la 47%.

Astfel, pentru români, principalele facilități care lipsesc din hoteluri sunt zona de piscină și SPA (49%), în special pentru cei cu vârsta cuprinsă între 35 și 55 ani, și serviciile de curățenie (42%), mai ales pentru bărbați (46%), pentru cei cu vârsta între 35 și 55 ani (46%), dar și pentru cei cu venituri mici (47%).

Tot la capitolul facilități lipsesc și spațiile comerciale din hotel (36%), în special pentru femei (41%) și pentru tineri (39%).

(sursa: Mediafax)

×