x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 6/49 - Marele pot, căştigat!

6/49 - Marele pot, căştigat!

de Jurnalul National    |    27 Aug 2007   •   00:00

După ce timp de 15 săptămăni nu s-a mai căştigat la categoria I, iată că, la extragerea Loto de aseară, marele pot - de 10 milioane de euro - şi-a găsit in sfărşit naşul. 46, 35, 42, 1, 2, 34 sunt numerele căştigătoare, extrase duminică la Loto 6/49, numere care au ţinut o ţară intreagă cu sufletul la gură. Mult răvnitele numere au fost de această dată ghicite de un jucător care a depus un bilet simplu la Agenţia 10 din Călăraşi. Căştigătorii sau căştigătorul premiului de zece milioane de euro urmănd să fie aşteptaţi pentru identificare.

RECORD. Premiul pus in joc ieri a fost cel mai mare din istoria Loteriei Romăne, ceea ce a dus la creşterea numărului celor care şi-au incercat norocul de a intra in posesia marelui căştig. Ultima dată, premiul categoriei I a fost căştigat la 6 mai 2007 de un grup format din zece jucători din Ploieşti, valoarea totală a căştigului fiind de peste 5,6 milioane de lei. Anul acesta s-au căştigat patru premii de categoria I la extragerea Loto 6/49. Extragerea de ieri a fost supervizată de observatori din partea producătorilor de echipamente şi soft cu care Compania Naţională "Loteria Romănă" lucrează.

Numărul de la extragerea Noroc este 6768646. Deşi uriaşul căştig a creat o adevărată isterie printre jucători, site-ul Loteriei Romăne cu numerele căştigătoare a putut fi accesat mult mai tărziu. Bilă neagră la capitolul tehnologie!

×
Subiecte în articol: observator