x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A avut loc prima extragere la LOTERIA FISCALĂ. Află care sunt bonurile câştigătoare!

A avut loc prima extragere la LOTERIA FISCALĂ. Află care sunt bonurile câştigătoare!

13 Apr 2015   •   12:06
A avut loc prima extragere la LOTERIA FISCALĂ. Află care sunt bonurile câştigătoare!

Astăzi a avut loc prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii de peste un milion de lei. În urma extragerii au câștigat persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei.

Câștigătorii se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maxim trei luni.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al ANAF şi al Loteriei Române, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală unde a fost depus originalul bonului fiscal câştigător eliberează o copie care poartă menţiunea „conform cu originalul”.

Plata câştigurilor se face de către Ministerul Finanţelor Publice, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticităţii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de către organele competente ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, potrivit unui comunicat al Loteriei Române.

×