x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A dat bussiness-ul de pe Wall Street pe cariera de actrita in filmele pentru adulti!

A dat bussiness-ul de pe Wall Street pe cariera de actrita in filmele pentru adulti!

18 Ian 2015   •   19:41
A dat bussiness-ul de pe Wall Street pe cariera de actrita in filmele pentru adulti!

O tanara stagiara in cadrul unei companii de pe Wall Street, zona in care pulseaza finantele americane si mondiale, a renuntat la o cariera de succes in domeniul bursier pentru a deveni actrita in filmele pentru adulti.

Absolventa a Universitatii din Florida, tanara in varsta de 23 de ani a dezvaluit media ca se plictisea ingrozitor la locul de munca si ca a ales reconversia profesionala dupa sucesul online inregistrat cu mai multe selfie-uri realizate in toaleta de la birou, si in care evident ca aparea in ipostaze indecente.

Ea a explicat pentru Daily Mirror ca lumea dura a finantelor de pe Wall Street nu difera mult fata de cea a industriei in cadrul careia se va consacra, si ca si intr-o parte si in cealalta, ca sa reusesti va trebui sa faci compromisuri.
"Din punct de vedere intelectual, iubesc analiza financiara si tot ceea ce tine de acest domeniu. Totusi, mi-am dat seama ca pentru a avea succes ar fi trebuit sa ma pliez mai bine pe ceea ce-mi cerea compania la care lucram. Nu trebuie sa mai spun ce inseamna sa stai opt ore la birou, sau mai mult, pur si simplu suge viata din tine. Am inceput sa explorez alte optiuni, mai putin stricte din punct de vedere al organizarii. Acum, la sfarsitul cautarilor mele, simt ca am gasit modul in care imi voi trai viata din plin", a marturisit fostul analist financiar.

Povestea al carei subiect principal este a ajuns sa fie extrem de populara si de comentata in mediu online, unii o incurajeaza, altii o infiereaza. Concluzia cea mai fericita pare sa fie trasa de un comentariu pe Twitter – “Industria filmelor pentru adulti este mult mai curata decat afacerile de pe Wall Street!”.


Cititi si:


■ ULUITOR! O adolescenta si-a pierdut VIRGINITATEA cu TATAL sau si vrea sa se CASATOREASCA si sa aiba copii cu el


■ CRUCITI-VA! Ce si-a pironit un roman de fatada blocului (FOTO)



×