x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A murit şi al treilea pasager din Dacia Logan lovită de Huidu

A murit şi al treilea pasager din Dacia Logan lovită de Huidu

de Mara Raducanu    |    17 Oct 2011   •   06:11
A murit şi al treilea pasager din Dacia Logan lovită de Huidu

Barbatul ranit grav in accidentul in care a fost implicat Serban Huidu a incetat din viata, in aceasta dimineata. Ion Garbis a murit in sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Brasov.

Barbatul de 57 de ani este a treia persoana care a murit in urma accidentului produs de Serban Huidu.

Initial, barbatul grav ranit a fost internat la Spitalul Judetean Brasov unde a fost in coma indusa. Duminica, acesta a fost operat de urgenta din cauza traumatismelor, dupa care a fost internat la terapie intesiva. Medicii erau rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire.

Gabris locuia singur si a fost vizitat la spital de o singura persoana - fost sotie, de care se despartise in urma cu 20 de ani. Toate persoanele care au murit in accident erau din Brasov. Celelalte victime sunt Stefan Balogh (55 de ani) si Magda Draghici (54 de ani).

La acelasi spital se afla si sotia lui Huidu si bona copiilor acestora. Sotia lui Huidu a suferit un traumatism la glezna si o contuzie toracica, fiind imobilizata la pat. Cealalta femeie are doar leziuni minore.

Serban Huidu a fost supus unui examen la computerul tomograf, in urma unui traumatism cranian minor suferit in timpul accidentului.

Serban Huidu va fi audiat astazi. In cazul in care nu va fi externat, politistii vor merge la spital pentru a-i lua declaratie.

×
Subiecte în articol: accident huidu suv accident huidu