x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat a lovit cu mașina o femeie pe o trecere de pietoni în Sectorul 1 al Capitalei și a fugit

Un bărbat a lovit cu mașina o femeie pe o trecere de pietoni în Sectorul 1 al Capitalei și a fugit

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2024   •   17:00
Un bărbat a lovit cu mașina o femeie pe o trecere de pietoni în Sectorul 1 al Capitalei și a fugit
Sursa foto: Hepta

Un bărbat de 33 de ani a lovit cu mașina o femeie pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei și a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, accidentul a avut loc sâmbătă la intersecția dintre șoseaua Chitila și strada Crinului din Sectorul 1.

Șoferul unei autoutilitare a dat cu spatele și a accidentat un pieton, care se angajase în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, iar imediat după producerea accidentului a părăsit locul faptei.

Pietonul, o femeie de 69 de ani, care a fost transportat la spital.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat șoferul, un bărbat de 33 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident brigada rutiera