x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident cu trei răniți în Arad și trafic aglomerat la intrarea în București

Accident cu trei răniți în Arad și trafic aglomerat la intrarea în București

de Redacția Jurnalul    |    28 Oct 2024   •   07:36
Accident cu trei răniți în Arad și trafic aglomerat la intrarea în București
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Un accident rutier între două mașini s-a produs luni dimineață în localitatea Șagu din județul Arad, pe DN 69.Trei persoane rănite sunt duse la spital. Circulația în zonă se desfășoară alternativ pe un singur sens, fiind dirijată de polițiști.

Centrul Infotraficdin Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 69, localitatea Șagu, județul Arad, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 3 victime, care sunt transportate la spital. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Pe șoselele principale, respectiv autostrăzile A 1 București-Pitești, A 2 București-Constanța, A 3 București-Brașov, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, circulația se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, cu excepția autostrăzii A 1 București-Pitești, unde este formată coloană de autovehicule la intrarea în capitală, precum și între kilometrii 28 - 30, unde s-a produs o tamponare între 2 autovehicule, care au fost scoase pe banda de urgență, fără a fi impuse restricții de trafic.

De asemenea, la această oră, se circulă în condiții de ceață, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele: Constanța, Harghita și Tulcea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident Arad