x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident de muncă pe Autostrada Soarelui. Un paznic a murit după ce a căzut în gol de pe o pasarelă

Accident de muncă pe Autostrada Soarelui. Un paznic a murit după ce a căzut în gol de pe o pasarelă

03 Mar 2020   •   11:58
Accident de muncă pe Autostrada Soarelui. Un paznic a murit după ce a căzut în gol de pe o pasarelă

Un paznic pe Autostrada Soarelui a murit după ce a căzut în gol de pe o pasarelă, de la o distanță de 10 metri. Bărbatul a încercat să sară de pe un sens pe celălalt al autostrăzii.

Reprezentanții Poliției Ilfov au precizat că polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați luni seară că un bărbat a fost victima unui accident de muncă la pasarela CFR București-Oltenița.

”La data de 2 martie a.c, în jurul orelor 21:30, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce desfășura activități de pază pe Autostrada Soarelui, km 14 pasarela CFR București-Oltenița, a fost victima unui accident de muncă, acesta decedând. Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiștii din Pantelimon a rezultat faptul că victima, agent de pază la o societate comercială, se află în timpul serviciului, iar când a încercat să sară de pe un sens pe celălalt al autostrăzii, din neatenție a căzut în gol, de la o distanță de aproximativ 10 -12 m, printre spațiul dintre cele două sensuri”, anunță reprezentanții Poliției Ilfov.

Un alt bărbat, voluntar, a încercat să-i acorde ajutor paznicului, însă a căzut și acesta. Voluntarul a fost dus la un spital din București pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Politiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

×
Subiecte în articol: autostrada soarelui accident paznic