x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav în Hunedoara: Şase persoane au fost rănite, după ce un microbuz a căzut în râu (VIDEO)

Accident grav în Hunedoara: Şase persoane au fost rănite, după ce un microbuz a căzut în râu (VIDEO)

24 Mai 2013   •   13:52
Accident grav în Hunedoara: Şase persoane au fost rănite, după ce un microbuz a căzut în râu (VIDEO)

Şase persoane au fost rănite joi seara în urma unui accident rutier petrecut joi seara în localitatea Fornădie. Din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, şoferul unui microbuz a pierdut controlul direcţiei, a derapat, a lovit un copac de la marginea carosabilului după care s-a răsturnat cu maşina în albia unui pârâu din zona localităţii Fornădie, judeţul Hunedoara.

Din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, şoferul unui microbuz a pierdut controlul direcţiei, a derapat, a lovit un copac de la marginea carosabilului după care s-a răsturnat cu maşina în albia unui pârâu din zonă, scrie nouzhd.ro.

În urma evenimentului rutier, una din persoanele aflate în microbuz a fost grav rănită, în timp ce celelalte, printre care şi doi minori, au suferit răni uşoare. În cauză s-a întocmit dosar penal pe numele şoferului microbuzului, Emilian B., de 70 de ani, din localitatea Săliştioara.

Pentru ridicarea maşinii din albia râului s-a folosit o macara de mare tonaj.

×