x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident GRAV pe DN1, între Braşov şi Făgăraş: Un mort şi trei răniţi (VIDEO)

Accident GRAV pe DN1, între Braşov şi Făgăraş: Un mort şi trei răniţi (VIDEO)

02 Sep 2015   •   11:33
Accident GRAV pe DN1, între Braşov şi Făgăraş: Un mort şi trei răniţi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: ISU Brasov

În această dimineaţă, traficul rutier a fost întrerupt pe DN1 (sens Braşov -Făgăraş), până la ora 9.30, între localităţile Şercaia şi Mândra, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoutilitare.

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite într-un accident rutier produs miercuri pe DN 1, în judeţul Braşov, informează România TV.

Accidentul s-a produs în jurul orei 05.00, Potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, citat de monitorulexpres.ro.

„Bărbatul de 49 de ani prezenta traumatism craniocerebral cu plagă, traumatism craniofacial, traumatism toracic şi fractură deschisă la glezna dreaptă“, a spus Sfreja.

Şoferul unei autoutilitare încărcată cu două tone cu prune a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un camion. Nu s-a stabilit dacă a adormit sau a pierdut controlul volanului.


FOTO: monitorulexpres.ro

În urma impactului violent, cei doi şoferi, dar şi doi pasageri din prima autoutilitară au fost răniţi, fiind încarceraţi.

Din nefericire, unul dintre pasageri, in vârstă de 49 de ani, a decedat la spital.

Până la reluarea circulaţiei s-a folosit ruta ocolitoare DJ104B Făgăraş - Sebeş (judeţul Braşov), DJ104A Mărgineni - Şinca Veche - Băile Perşani - DN1.


 








×
Subiecte în articol: accident fagaras