x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident groaznic în Dolj! Două femei au murit pe loc, după ce o şoferiţă de 30 de ani a pătruns pe contrasens

Accident groaznic în Dolj! Două femei au murit pe loc, după ce o şoferiţă de 30 de ani a pătruns pe contrasens

20 Dec 2017   •   10:18
Accident groaznic în Dolj! Două femei au murit pe loc, după ce o şoferiţă de 30 de ani a pătruns pe contrasens

Două persoane și-au pierdut viața, iar alta a fost rănită grav, în urma unui accident produs pe DN 56, la Radovan, în judeţul Dolj.


Din primele informaţii, Veronica Vană, de 30 de ani, din localitatea Ciupercenii Noi, aflată la volanul unui autoturism Skoda, a pătruns pe contrasens și a lovit un Volkswagen condus din sens opus de Floriana Ungureanu, de 28 de ani, din Craiova.

În urma impactului violent, motorul autoturismului Skoda a fost proiectat în șanțul de pe marginea șoselei, ca și mașina Volkswagen.

Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Dolj a intervenit cu alte două ambulanțe, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru două victime ale accidentului.

Este vorba de femeia care se afla la volanul autoturismului Volkswagen, care a murit pe loc în urma impactului violent, și de o femeie de 50 de ani, din Podari, pasageră pe bancheta din spate a aceleiași mașini, scrie presa locală.

Un bărbat, de 38 de ani, din Craiova, care ocupa locul din dreapta-față al mașinii conduse de femeia de 28 de ani a fost rănit grav și transportat la Spitalul de Urgență Craiova.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs accidentul mortal.

Drama pe sosea

×