x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident în lanţ pe podul Basarab: Cinci autoturisme s-au ciocnit, patru persoane au fost rănite

Accident în lanţ pe podul Basarab: Cinci autoturisme s-au ciocnit, patru persoane au fost rănite

07 Noi 2013   •   08:50
Accident în lanţ pe podul Basarab: Cinci autoturisme s-au ciocnit, patru persoane au fost rănite

Carambol pe podul Barasarb din Capitală. Cinci autoturisme s-au ciocnit, iar una dintre maşini s-a răsturnat după ce a lovit un parapet de beton, relatează b1.ro. Patru oameni au fost răniţi, iar doi dintre ei au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs după ce un şofer a încercat să evite tamponarea cu o altă maşină care îi frânase brusc în faţă. A pus şi el frână, iar alte trei maşini aflate în spate au intrat una în alta. Unul din autoturisme a intrat într-un parapet de beton şi s-a răsturnat.

„Am incercat sa pun frana dat fiind ca masina din fata mea pusese tot asa frana brusc, franele nu m-au tinut foarte bine, am acrosat putin masina din fata mea, in spate insa cred ca la fel s-a intamplat, nu i-au tinut franele, avea poate o viteza mai mare, s-a dat peste cap, vazut in oglinda retrovizoare cum se venea cumva rotindu-se in aer spre mine”, a declarat o șoferiță împlicată în accident.

Patru oameni au fost raniţi în carambol. Două dintre victime au fost duse la Spitalul Universitar din Capitală. În urma accidentului traficul rutier a fost restricţionat pe o singură bandă, iar coloana de maşini de pe Podul Basarab a depaşit imediat un kilometru. Circulaţia a fost reluată după aproximativ o oră.

×