x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident în Orăştie: un mort şi cinci răniţi

Accident în Orăştie: un mort şi cinci răniţi

23 Sep 2009   •   00:00

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite într-un accident produs, în această dimineaţă, la ieşirea din Orăştie către Deva, după ce un autoturism a intrat pe contrasens lovind un microbuz în care se aflau opt pasageri.



Microbuzul implicat în accident aparţine unei firme de construcţii şi transporta la locurile de muncă şapte muncitori, informează Mediafax.

Potrivit inspectorului principal Florin Tat, de la Poliţia Rutieră Hunedoara, accidentul s-a produs după ce un autoturism cu remorcă a intrat pe contrasens şi a lovit două autoutilitare de transport marfă, dintre care una s-a răsturnat în afara şoselei în urma impactului.

Ulterior, autoturismul a intrat în plin în microbuz, în care se aflau opt persoane şi care s-a răsturnat. În urma impactului, autoturismul cu remorcă a ajuns de-a latul şoselei, blocând toate cele patru benzi de circulaţie.

În urma accidentului şi-a pierdut viaţa şoferul vinovat de producerea accidentului, iar alte cinci persoane au fost rănite, fiind duse la spitalul din Orăştie.

Una dintre victime, respectiv soţia şoferului decedat, este în stare gravă, iar ceilalţi patru - şoferul microbuzului şi trei muncitori - au suferit răni uşoare. Iniţial, au ajuns la spital patru persoane rănite, iar după o jumătate de oră a fost transportat şi şoferul microbuzului.

Potrivit medicului Octavian Bârla de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Orăştie, femeia se află în comă profundă, pronosticul fiind rezervat în cazul acesteia. Celelalte victime au răni uşoare, în prezent fiind supuse investigaţiilor medicale.

Şoferul autoturismului care a provocat accidentul se întorcea din Germania şi urma să meargă în localitatea Făgăraş, la nunta fiicei sale.

×
Subiecte în articol: observator