x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Motociclistul mort la Podul Grant avea permisul suspendat și alte două dosare

Motociclistul mort la Podul Grant avea permisul suspendat și alte două dosare

de Redacția Jurnalul    |    06 Iul 2024   •   17:04
Motociclistul mort la Podul Grant avea permisul suspendat și alte două dosare

UPDATE Motociclistul mort în accidentul de la Podul Grant a fost identificat și se pare că avea permisul suspendat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Sursele citate arată că bărbatul care conducea motocicleta avea permisul suspendat.

În plus, acesta avea și două dosare nesoluționate din 2023 și 2024 pentru conducere cu permisul suspendat, susțin sursele.

Un bărbat de aproximativ 30 - 35 de ani a murit, sâmbătă, după ce nu a mai putut controla motocicleta pe care o conducea pe Podul Grant dinspre Piața Crângași către Strada Turda, din Capitală. Bărbatul a lovit bordura și a căzut pe calea de rulare a tramvaiului.

Știre inițială: Un bărbat de aproximativ 30 - 35 de ani a murit, sâmbătă, după ce nu a mai putut controla motocicleta pe care o conducea pe Podul Grant dinspre Piața Crângași către Strada Turda, din Capitală. Bărbatul a lovit bordura și a căzut pe calea de rulare a tramvaiului.

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea accidentului de circulație de pe Podul Grant în jurul orei 13.10.

„Din primele informații, un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani a condus o motocicletă pe Podul Grant dinspre Piața Crangași către str. Turda, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi lovit bordura și a căzut pe calea de rulare a tramvaiului. În pofida eforturilor depuse de personalul medical, a fost declarat decesul victimei la fața locului”, transmite Brigada Rutieră.

În continuare se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

La acest moment circulația rutieră în zonă se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

Este restricționată circulația auto pe sensul de mers dinspre Piața Crangași către str. Turda, iar pe sensul de mers dinspre str. Turda către Piața Crangași este restricționată circulația tramvaielor, vehiculele circulând doar pe banda doi de mers.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident mort podul grant