x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carnagiu pe șoselele din România duminică seara! 4 morți și 4 răniți! O mașină era condusă de un copil de 16 ani

Carnagiu pe șoselele din România duminică seara! 4 morți și 4 răniți! O mașină era condusă de un copil de 16 ani

de Redacția Jurnalul    |    04 Dec 2022   •   23:08
Carnagiu pe șoselele din România duminică seara! 4 morți și 4 răniți! O mașină era condusă de un copil de 16 ani
Sursa foto: Facebook Marius Schlosser/DN1

Accidentele se țin lanț în România. Trei persoane au murit și 2 au fost rănite într-un accident în județul Sibiu, iar o mașină condusă de un adolescent de 16 ani a izbit un cap de pod în Vâlcea. Din accident a rezultat un mort (șoferul) și 2 răniți grav (prietenii acestuia de 13 și 14 ani).

Trei persoane au murit și 2 au fost rănite grav într-un accident în județul Sibiu. Accidentul a avut loc duminică seara pe DN1, la Hula Bradului, unde trei autoturisme s-au ciocnit. Primele informații dădeau 5 persoane rănite.

Traficul este blocat.

Un alt accident mortal s-a petrecut după ce o mașină condusă de un adolescent a lovit, duminică seara, un cap de pod de pe DN 64, în localitatea Băbeni, județul Vâlcea. Copilul de 16 ani a murit, doi au ajuns la spital.

Primele verificări ale Poliției arată că un minor aflat la volanul unui autoturism în care se mai aflau alți 2 pasageri a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, pasagerul din dreapta față a murit, iar șoferul și celălalt pasager au fost răniți grav.

Conform ISU, victimele au 13, 14 și 16 ani.

accident

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident sibiu accident vâlcea