x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accidentul aviatic din Apuseni: Copilotul Răzvan Petrescu, audiat de procurori

Accidentul aviatic din Apuseni: Copilotul Răzvan Petrescu, audiat de procurori

04 Feb 2014   •   15:30
Accidentul aviatic din Apuseni: Copilotul Răzvan Petrescu, audiat de procurori
Sursa foto: televiziunea-medicala.ro

Copilotul Răzvan Petrescu, unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Munţii Apuseni, a dat marţi o declaraţie în faţa anchetatorilor.

Acesta este singurul dintre cele cinci victime ale accidentului aviatic care nu fusese audiat din cauza numeroaselor intervenţii chirurgicale la care a fost supus.

'În continuare, au fost audiate victimele. Astăzi, a fost audiată ultima dintre victime, respectiv copilotul, s-au luat declaraţii de martor, pentru că niciuna dintre persoane nu a optat să participe în procesul penal în calitate de parte civilă sau parte vătămată, nu au formulat pretenţii civile. Şi acele persoane au dorit în calitate de martori, să declare ce ştiau cu referire la circumstanţele în care a survenit accidentul. Este important acest fapt', a declarat marţi procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazăr, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că, în total, au fost audiate 29 de persoane, printre care copilotul şi cei patru medici supravieţuitori ai accidentului.

Şeful Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a reamintit că niciuna dintre cele cinci victime nu a formulat pretenţii civile şi nu a dorit să se constituie în parte civilă sau parte vătămată, preferând să dea declaraţii doar în calitate de martor.



×