x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adina Samson, fosta amantă a lui Nichita, izolată la ultimul etaj al Primăriei

Adina Samson, fosta amantă a lui Nichita, izolată la ultimul etaj al Primăriei

05 Iun 2015   •   21:20
 Adina Samson, fosta amantă a lui Nichita, izolată la ultimul etaj al Primăriei
Sursa foto: Adina SAMSON / Foto: C. Cristinel Popa

Primarul interimar, Mihai Chirica, a confirmat ieri că biroul de lucru al Adinei Samson, fosta amantă a lui Gheorghe Nichita, a fost mutat la ultimul etaj al Palatului Roznovanu. Anterior, aceasta îşi desfăşura activitatea chiar lângă biroul primarului suspendat.

Citește și Gheorghe Nichita rămâne în arest la domiciliu

Potrivit lui Chirica, decizia a fost luată în urma unei informări a procurorilor conform căreia la sediul municipalităţii trebuie create condiţii astfel încât persoanele aflate în control judiciar să nu intre în contact cu martorii din dosar, scrie ziaruldeiasi.ro.

„Biroul de lucru a fost mutat la etajul doi, acolo unde, de fapt, este Serviciul Managementul Calităţii (Samson este şefa acestui serviciu - n.r.)”, a precizat Chirica.

El a mai spus că decizia a fost adoptată şi după o discuţie cu Samson. „Având în vedere că domnul Nichita ar putea să se întoarcă la primărie, s-a considerat a fi necesară mutarea biroului meu pentru buna desfăşurare a activităţii. Respect decizia colegilor mei”, a declarat ieri Samson.

Procurorii DNA îl acuză pe Nichita că, prin intermediul Poliţiei Locale, i-a urmărit ilegal pe Adina Samson şi pe apropiaţi ai acesteia.

În dosar mai sunt cercetaţi Liviu Hliboceanu şi Ştefan Avîrvarei, ambii suspendaţi din funcţia de şef al Poliţiei Locale şi, respectiv, cea de şef al Serviciului Control Urbanism.

Astăzi, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca primarul suspendat al municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, să fie cercetat în continuare în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de DNA că a folosit Poliţia Locală din Iaşi pentru a o supraveghea pe iubita lui, Adina Samson.

×
Subiecte în articol: adina samson gheorghe nichita amanta iasi