x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Afacerist băcăuan găsit mort în propria locuinţă

Afacerist băcăuan găsit mort în propria locuinţă

de Mara Raducanu    |    11 Aug 2011   •   07:48
Afacerist băcăuan găsit mort în propria locuinţă

UPDATE: Primele ipoteze ii conduc pe anchetatori fie catre un jaf, fie catre o reglare de conturi. Valeriu Damian era un prosper afacerist, fiind, alaturi de fratele sau, proprietarul mai multor benzinarii, incluse in lantul Helios.

In urma cu sapte ani, cercetati penal intr-un caz de evaziune fiscala, cei doi frati Damian au oferit mita 35.000 de dolari si 100.000 de euro procurorului DNA care a instrumentat cazul, promitandu-i, de asemenea, un autoturism Audi S8 si o renta viagera de 2.000 de lei lunar.

In cele din urma, in acel dosar, Valeriu si Nicusor Damian au fost condamnati la cate trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru livrare de produse neaccizate.

Un om de afaceri din Bacau a fost gasit mort, in noaptea de miercuri spre joi, in propria locuinta, de catre sotia sa, barbatul in varsta de 67 de ani fiind legat la picioare si avand mai multe urme de lovituri, precum si echimoze pe corp.

Valeriu Damian a fost gasit mort in locuinta de catre sotia sa, care a sunat la 112 la ora 3,06. Medicii unui echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Bacau, nu au mai putut face decat sa constate decesul barbatului.

Conform RTV, barbatul avea picioarele legate si mai multe urme de lovituri pe corp, precum si echimoze., cazul fiind preluat de o echipa de politisti si procurori.

×
Subiecte în articol: bacau 112