x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Afaceristul turc Abdullah Atas rămâne în arest preventiv

Afaceristul turc Abdullah Atas rămâne în arest preventiv

13 Aug 2015   •   18:21
Afaceristul turc Abdullah Atas rămâne în arest preventiv

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care a accidentat grav un poliţist de la Rutieră, rămâne în arest preventiv, au decis definitiv joi magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti.

Judecătorii au respins o contestaţie formulată de Abdullah Atas şi au menţinut decizia Tribunalului Bucureşti, instanţă care a emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile pe numele acestuia.

În noaptea de 2 spre 3 august, Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale poliţistului şi l-a acroşat cu maşina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Şoferul, care consumase alcool, şi-a continuat deplasarea aproximativ trei kilometri până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

În urma accidentului, poliţistul a fost supus mai multor intervenţii la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, a declarat joi că starea poliţistului de la Rutieră este în continuare foarte gravă. Poliţistul este internat la secţia de terapie intensivă, iar starea lui nu a suferit nicio modificare în bine.

Poliţistul rănit are 44 de ani şi lucrează de 23 de ani în domeniu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Abdullah Atas