x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aglomerație la drive-thru Bucureşti: Un pacient vaccinat pe minut

Aglomerație la drive-thru Bucureşti: Un pacient vaccinat pe minut

01 Mai 2021   •   11:54

Este buluceală la centrul de vaccinare drive-thru din București. Statistica arată că se realizează un vaccin în fiecare minut. Premierul Florin Cîțu le-a mulțumit celor care se vaccinează printr-un mesaj postat pe Facebook.

La centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Oamenii vin pe motocicletă, cu bicicleta, chiar şi cu taxi-ul, spune premierul Florin Cîţu.

Acesta le mulţumeşte românilor şi spune că sunt şanse mari să se ajungă la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie.

„Vreau să le mulţumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara. Cu maşina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare. Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluţie este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”, a scris Cîţu pe Facebook.

×