x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ajută-i să trăiască fiecare clipă!

Ajută-i să trăiască fiecare clipă!

08 Iun 2010   •   00:00
Ajută-i să trăiască fiecare clipă!

Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei lansează o nouă campanie de atragere de fonduri pentru adulţi cu boli oncologice şi copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare şi malformaţii congenitale. Campania se va derula la nivel naţional, pe întreaga perioadă a lunii iunie 2010.



"Sperăm să convingem 25.000 de utilizatori de telefonie mobilă să doneze câte 2 euro, trimiţând un SMS la 890. Suntem convinşi că apelul campaniei noastre va găsi ecou în inima celor care îşi doresc sau şi-ar fi dorit ca o persoană dragă lor aflată în lupta cu o boală incurabilă să se poată bucura de viaţă, fără durere, până în ultima clipă. Cu ajutorul lor vom reuşi să colectăm 50.000 euro care vor asigura îngrijirea la domiciliu pentru aproximativ 200 de copii şi adulţi, timp de o lună şi jumătate. În condiţiile economice actuale, atragerea acestei sume devine vitală pentru pacienţii noştri care aşteaptă alinarea", a declarat Mălina Dumitrescu, director de relaţii publice şi programe.

Ajută-i să trăiască fiecare clipă! Donează 2 euro trimiţând un SMS la 890, până la 30 iunie 2010! Accesează www.hospice.ro şi www.hotiidetimp.ro şi vei găsi toate datele despre campanie.

×
Subiecte în articol: observator